Träningsvärk.

Antar att det är vad man får när man tränar sådär skitmycket Dx Igår hade jag en massa på benen, idag på benen OCH på magen. Jahapp, kul!
 
Jag måstemåstemåstemåste stå ut! I övermorgon slipper jag ;D Fast då måste jag vakna typ 04:00, men det är det värt. Och förresten, man börjar ju svenska i Finland i sjuan, så nu får jag vara med på deras två svenskalektioner (y)
Det kommer bli kul!
 
Skulle egentligen sticka till Täby C idag, men orkar inte röra mig ur fläcken. Kanske ändrar jag mig och åker ändå, men om inte så får det väl bli imorgon ist.
 
Have a nice day,
 
// Fairytail

Trött!

Wee, hemma från träningen. Och skittrött. Orkar seriöst inte ens två dagar till, vill bara sova. 
 
Imorgon ska jag till Täby C innan träningen. Ska köpa födelsedagspresenter till två kompisar i Finland. Har ingen aning vad jag ska köpa, skulle vilja köpa Pokémon Heartgold till den ena men den kostar ju typ 500kr. Så det får bli något annat :3
 
Det går ganska bra med julblomsförsäljningen, faktiskt. Har sålt för ca. 1000kr och mer kommer, imorgon kommer också mammas kompis hit och ska köpa (hon ÄLSKAR blommor) så det kanske en biobiljett, ändå ;)
Har också en beställning på ljus ;D 
 
Goodie nightie nu, orkar inte skriva mer!
 
// Fairytail

God natt :)

Tja, ska gå och lägga mig nu. Har inte hunnit skriva idag, två kompisar är här och sover över (mamma gav med sig till sist) och så hade jag konståkning på kvällen. Två ispass och ett fyspass, tjohi! Fys var asjobbigt och kommer nog att ha jäkligt mycket träningsvärk imorgon. Men god natt nu då!

// Fairytail

Hemma... Och mamma klagar.

Japp, rubriken säger mycket. Jag bara frågade om mina kompisar kunde komma hit imorgon för det går inte för dem idag och mamma exploderade. Hon klagade och skrek om att hon var trött på att jag hela tiden klagade om konståkningslägret, vilket jag inte ens gjort (jo, här i bloggen kanske, men inte hemma)! Jag fattar inte. Visst, klagade på sommarlovslägret. Men nu har jag inte sagt ett dugg om det, förutom frågat om jag kan skippa en träning så jag skulle kunna sova över hos någon kompis. När hon sa nej sa jag inget mer om det. Och nu klagar hon för fullt. Och jag som har lovat att gå på de där idiotiska träningarna! Jag fattar inte varför!
 
Faddergalan igår var helt okej, Hannah Graaf var där + Sarah Kelly och Ulf Christiansson. Jag orkade till och med lyssna hela tiden, woop woop! Har några dåliga bilder på mobilen men man ser typ inget.
 
Måste åka iväg 15:47 hela veckan och jag kommer typ ha 3 ispass och 1 fyspass! JAG VILL INTE DDD: Seriöst, jag vill iväg. Jag vill inte gå på det där jävla lägret. Lovet DEFENITIVT förstört!
 
// Fairytail

På väg till faddergalan!

Sitter i bilen och är på väg till faddergalan i Arken (en församling). Den börjar typ nu och vi ska hämta mamma från universitetet först så vi blir ganska ordentligt försenade... Det är tur att två kompisar kommer dit :)

Var ute och sålde tulpankungen-grejer innan vi åkte. Det var pinsamt, och 95% av alla jag ringde på hos var inte hemma. 5 var hemma, 2 köpte. Sålde alltså en dörrkrans för 145kr och en röd amaryllis för 85kr. Way to go.

// Fairytail

Slappar... ;)

Jäkligt skönt att bara sitta på soffan och vara. Inget att oroa sig för. Inga läxor. Men en sak måste jag börja med, och det snart, annars blir det för sent.
Försäljningen.
Ska gå och sälja 15 paket ljus 85kr styck och sen julblommor. Jag VILL inte! Seriöst! Jag vill inte gå runt coh knacka på dörrar och säga "hej, säljer ljus och blommor" -_- Seriöst, kan inte folk komma på ett bättre sätt att tjäna pengar?
Gissar på att blir uttvingad närsomhelst nu. Suckar. Längtar så efter fredag så kan sticka härifrån! Men jag vill hoppa över måndag-torsdag, måste åka konståkning 4 timmar varje kväll. Det är bara tortyr.
 
Lovet förstört för mig, hoppas ni har bättre tur!
 
// Fairytail

Testblogg från mobilen!

Tänk, vad mycket man kan göra med mobilen numerera. Det finns till och med en app för http://blogg.se">blogg.se! Fast det är ganska jobbigt att skriva, så ger nog upp nu xD

Testat med att ladda upp bild också. Ganska praktiskt egentligen, man kan lägga upp en bild från mobilen utan några usb-sladdar :3
Bild: fikar medans jag väntar på att skridskoskolan ska börja. Vatten, bröd och tresor, som mamma fick gratis från universitetet.

Vi ska sälja julblommor för klasskassan Dx Och fick precis veta att vi ska sälja ljus för konståkningsklubbens kassa! Mörr. Måste sälja skitmycket.

Snabbinlägg!

Älskar att testa saker (a) Så nu testar jag snabbinlägg, trots jag inte har bråttom :3
Försökte ta och fixa ett blogginlägg på blogg.se-appen, men den vägrade samarbeta. Ett fyrfaldigt leve för appen! Hipp hipp hurra, hurra, hurra, hurraaa!

Ska gå och lägga mig snart. Konståkningen börjar åtta... på morgonen, ja. Sen har jag ca. 1 timmes paus innan jag ska ut på isen igen och vara hjälptränare på skridskoskolan. Om blogg.se-appen funkar då, kan jag göra ett litet inlägg på pausen. Har ändå inget vettigare för mig.

Åhå, måste sticka, goodie nightie everybody :D

// Fairytail

HÖSTLOV! (och snö)

Nu är det höstlov, tjoho, tjoho :D Och första snön kom igår, tjoho, tjoho! Synd att det blev knappt någon snö kvar :/ Konstigt, när jag kollade ut genom fönstret på mattelektionen snöade det och nu är himlen helt molnfri...
Sitter och funderar på vad jag ska göra på höstlovet. Ingenting, antar jag. Det blir nog mest att bara sitta och glo på dataskärmen, förutom på kvällarna då jag måste till konståkningen </3 Det är ju kul, men orkar bara inte med det hela tiden. Känns som livet kretsar kring bara skolan och konståkningen.
 
På fredag, om en vecka alltså, åker vi till Finland. Det kommer nog att bli jag och syrran som åker ensamma, så väntar pappa på oss på flygplatsen i Finland. Det SUUGER att vi är där bara fyra dagar!
När jag väl är i Finland lovar jag att lägga upp några bilder, minst några bilder från mobilen om inte annat.
 
Åh! Man kan ju ladda ner bilder från instagram hit :D Måste pröva!
 
Nagellack som man fick gratis från Sephora igår när det öppnade i Täby C
 
Festis, på väg hem från testerna i går kväll :) Det var svårt att få en bra bild...
 
5 år i Sverige, firade med att övernatta på Welcome Hotel där vi alltid bodde när vi var på semester i Sverige när  vi fortfarande bodde i Finland (osammanhängande text, min specialitet)
 
Chillbox i Täby C efter en konståkningsträning på lördag morgon :) Jogginskorna syns i bakrunden, loll
(innehållet ser ut som bajs fast det var faktiskt jättegott)
 
Första snön 25/10/12. Snygg bild (y)
 
Have a great friday night,
 
// Fairytail
 
P.S. Jag kommer inte få en grejt friday night. Först konståkning och sen kyrkan, buhuu.
 

Klarade det, klarade det :D

Som man ser på rubriken, JAG KLARADE DET! Jag klarade de två grundtesterna på konståkning (fri grund och basic grund) som behövs för att få börja tävla! Jaoo! :DD Jag fick en sån där flask-festis (mums!) och vi köpte också en almondy-tårta, den med maräng och marabou-mjökchocklad (y) Vi ska snart hugga in i den!
 
Vi hade också Halloween dress-up day idag på skolan. Jag själv hade inget, vi firar aldrig halloween hemma så har inte skaffat mig någon dräkt. Jättemånga var utklädda men det var inte direkt läskigt... Jo, en tjej i min klass hade linser så att hennes irisar blev vita, huu xS DET var faktiskt läskigt.
 
Nu kan jag inte skriva längre, tyvärr. Pappa klagar på att jag måste torka håret, var i duschen nyss. Och så måste vi duka bordet för tårtan. Det blir najs! 
 
Good night ppl!
 
// Fairytail
 
 

Fortfarande förkyld :(

Mamma tvingade mig att stanna hemma idag igen fast jag inte är sjuk (kanske lite, då). Suttit och glott på dataskärmen mer eller mindre hela dagen sedan mamma åkte till bibblan. Har fortfarande ca 2,5 timmar kvar till syrran kommer hem, så får väl ta vara på tiden ;) Funderar på att gå till näraffären och köpa en chockladkaka i smyg (a), men då kan det ju hända att mamma ringer till hemtelefonen och då går det dåligt. Det tar ju ändå 10 min att gå dit. Annars kan jag ju ta cyckeln, men det blir lite väl kallt.
 
Längtar sjukt efter höstlov. Eller egentligen mer efter att vi ska åka till Finland på fredag nästa vecka. Vi ska bara vara där i fyra dagar! Dåligt :(
På höstlovet kommer jag typ vara på konståkningsläger varje kväll. Fyra timmar om dagen, blaaargh! Jag vill inte D:
 
// Fairytail

Förkyld...

Fem sekunder efter att mitt första blogginlägg publiceras börjar jag skriva andra :D
 
Jag är hemma och har tråkigt. Var hemma hela dagen idag, är förkyld. Tack vare det missar jag konståkningen idag! :( Ja, jag går på konståkning och ska ta tävlingstesterna på torsdag, så behöver en massa träning. Och så blir jag SJUK! Mörr.
 
Gjorde precis finskaläxan. Ja, jag kommer från Finland. xD
Gjorde också klart science (NO)-postern, och övade på den tre gånger, jag ska ju presentera den imorgon eller på torsdag. Egentligen är det ingen idé för mig att öva när jag ändå glömmer bort alltihopa när jag står framför klassen. Ska presentera om Lyme disease (borrelia). Det är "jätteintressant". :/
 
Okej, allting blir helt osammanhängande, jag måste berätta lite om mig själv. 10 snabba, typ :)
1. Heter... Det berättar jag inte! Men kalla mig för Fairytail, om ni nu måste kalla mig något xD
2. Går i klass 7C, kan ni gissa ålder?
3. Går i Internationella Engelska Skolan i Täby.
4. Bor i Täby.
5. Kommer från Esbo, Finland. Bodde där åtta år. Och om ni redan räknat ut åldern kan ni väl räkna ut hur länge jag bott i Sverige också!
6. Går på konståkning fyra gånger om veckan, måndag, onsdag, fredag och lördag. Jobbar också som hjälptränare på skridskoskolan på lördagar.
7. Älskar kina- och thaimat. Finsk mat äger också!
8. Älskar också en sorts kex som finns i Finland, den heter Fanipala.
9. Är just nu ganska ofta inne på Stallet.se, en hästsajt :3
10. Älskar att läsa och fotar också ibland.
 
Det var väl allt jag kom på just nu. Jag kommer att lägga upp några foton också då och då, men eftersom jag är så himla lat blir det väl inte så ofta. 
 
Det blev ett fint inlägg xD Är ganska dålig på att skriva längre texter utan att byta ämne hela tiden. Well, we live and learn, right? ^^)
 
// Fairytail

Hej svejs!

Jaha, välkommen till min nya blogg. Kul att du hittade hit... Fast jag tror ingen kommer göra det. Äh, vad spelar det för roll? Skriver för mig själv då :D
Namnet är lite konstigt, det tänker väl alla direkt när de ser det. "Älvsvans, vad betyder det då?". Grejen är så att "tail", svans, och "tale", berättelse, sägs likadant. Så man kan också säga att bloggnamnet betyder "saga"... :D
 
Jag är 99% säker på att jag kommer sluta skriva efter ett tag. Men det finns ju 1% chans att jag inte gör det! Så vi får väl se. Men jag hoppas att de som på något sätt hittar in i den här bloggen fortsätter att läsa. Det vore ju trevligt!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

fairytail.blogg.se

Blogg om mitt liv, en riktig fairy tail - svansen på en älva, alltså släpas jag efter the fairy tale that everyone's dreaming about.

RSS 2.0