Tamtadadam - what am I writing about?

Alltså, jag har verkligen dåligt med intressanta saker att blogga om just nu. Vad hände idag - min mentor köpte en röd amaryllis av mig och vi fick världens roligaste läxa, att spela minecraft - är inte sådär särskilt intressant. Nu ligger jag i sängen och trixar med mobilbloggningen. Det är jäkligt svårt att skriva såhär.

Over and out,

// Fairytail

Tråk-helg.

Japp, tråkig helg. Jag sov över hos en kompis, vi käkade vårrullar, nötchocklad, after eight och jultårta. Det var mums! Så det var inte tråkigt - men resten av helgen var det.
Idag var vi ute ca. 5 timmar med pappa och letade efter vinterstövlar till mig. Förälskade mig i ett par, men fick dem inte för att klacken var för hög... Så fick ta ett par som var mycket o-snyggare. Efter shoppingen åkte vi iväg till en bekantfamilj och sålde julblommor. De köpte för 375kr, så nu har jag sålt för hela 2385kr! 115kr till så får jag en biobiljett ;D
Glömde nästan, vi åt på IKEA också. Köttbullar, vitlöksbröd och chockladmos till efterrätt.
 
Så, det var min intressanta helg. Och som pricken över i messade min kompis från Finland att hon skulle ha sitt födelsedagskalas nästa fredag - och jag kan inte vara med för att pappa åker till Indien på lördag! D:
Jättekul.
 
Ciao!
 
// Fairytail

Zjafz

Det blir ett sånt här tjafsinlägg nu igen. Seriöst, inget intressant händer i mitt liv just nu. Det mest spännande idag var när jag bytte choise och jag fick baking club och vi gjorde äckliga kakor. Osammanhängande igen. Och så bytte vi ju också plåster på mitt köttsår. Det ser ganska okej ut, fast den öppnats pyttelite. Om den går upp igen och måste sys om så blir jag galen. Är helless på att halta omkring.

Kollade på "The adventurous adventures of one direction" idag. Det är typ en skämtfilm med 1D som superhjältar, den var faktiskt rolig ;) älskar "Harry":s sätt att tala xD sök på den på youtube, rekommenderas!

// Fairytail

Bilden: 1D:s adventures, yey xD

Sover redan... Iaf nästan.

Tog fram mobilen ist för att sova. Egentligen har jag inget att skriva. Kommer förmodligen att sova över hos min kompis i helgen. Idag var vi också hos en vänfamilj och jag sålde julblommor, de köpte för 340! Tjohoo ;D
Idag svarade tjejen på s.s, hon som sa att jag skröt. Hon hade troligen tröttnat på diskussionen, för att hon sa förlåt. Och då sa jag också förlåt trots jag enligt mig inte sagt något kränkande, men folk uppfattar ju olika. Och hon sa att det var inget och så var diskussionen över. Jag försökte inte att fortsätta trots jag hade god lust att göra det...
Jaha, det var det för idag. Tänkte egentligen skriva ett långt klagoinlägg men är på mobilen så orkar inte...

God natt!

// Fairytail

Bilderna: OS-kakor hemma hos vänfamiljen!

Sitter.

Idag är det IUP-dag på min skola. Alltså, ingen har skola och i stället har alla IUP-samtal. Jag hade mitt imorse. Efter det åkte jag och mamma till Täby C och åt Gustav Adolfsdagsbakelser.
Här hemma har jag bara suttit framför datan. Efter ett bra tag tog jag ändå fram min franska Picsou-tidning (Joakim von Anka), öppnade google translate och sitter fortfarande och översätter. Har lyckats översätta 5 sidor redan, tjohoo :D
Var inne på s.s idag (egentligen är jag inne fortfarande, menmen...), och några dagar sen vann jag 2000sp (stallpengar, sidans valuta) och var såklart jätteglad och tackade stallet och kommenterade statusen med tack och blablabla... Idag kom alltså ett stall och kommenterade på statusen - och skrev att jag skryter. Bara för att ett stall hade skrivit de två andra vinnarna på utlottningen och inte mig när ett annat stall hade frågat vem som vann (osammanhängande?). Och jag skrev att jag vann också, bara en rättning. Sen kommer hon och säger att jag skryter. Gissa varför? Jo, för att jag skrev "jag" två gånger. 
HERREGUD!
Sen säger hon "2000sp är inte ens en stor summa, jag vann 50000sp".
Vem är det som skryter där då?
Hon gjorde mig urförbannad men behöll min fina stil och skrev motargument följda av smileys. Och då skrev hon "du kan ju inte ens stava, du skrev "venner" fast det är "vänner"". 
Ja, det vet jag.
Fast det råkade vara så att stall VENNER frågade om vem som vann. Då skrev jag till henne "Venner: och jag, blablablabla".
Och tjejen själv kan inte stava. Hon skriver "varge" fast det ska vara "varje", hon skriver "faktist" fast det ska vara "faktiskt", hon skriver "grensen" när det ska vara "gränsen". osv.
Påpekade om detta och hon kommenterade tillbaka. Nu citicerar jag henne här: " jag vet men man kan väl slita med handen jag är inte som dig som skriver så långsamt och jag kollar inte upp efter varge bokstav som du".
1. Jag skriver snabbt. 
2. Jag kollar inte ens på keyboarden när jag skriver.
3. Hur kan man halka med handen så mycket att man skriver "e" ist för "ä" som ligger på andra sidan av keyboarden?
4. Herregud.
Jag kanske kan stava, till skillnad från henne? Jag behöver inte kolla upp ett ord i en ordbok innan jag skriver det. Man behöver inte kolla upp varenda bokstav för att kunna stava bra!
Hon skrev först att jag skrev "jag" tre gånger i min text. Och hon sa att tre var gränsen, och att hon skrev "jag" bara en gång. Då kollade jag tillbaka på min kommentar och såg att det var bara två "jag". Och det skrev jag till henne, följd av ett "ÄGD" eftersom hon skrev så i sin kommentar när hon pratade om gränserna.
Och vad gör hon då? Jo, skriver att "faktist är två grensen" (usel stavning, direktkopierat, tro inte att jag skriver så dåligt). GUD VAD BARNSLIGT! När hon märker att jag skrev mindre än hennes askonstiga "skryt-gräns" ändrar hon den. Och vet ni vad hon skrev efter det? Jo, "ÄGD".
För tredje gången: Herregud.
Men egentligen är det ganska roligt att tjafsa med henne. Är inte så bra på det irl, men på nätet när man har ett tag att tänka efter så är jag rätt så bra på det. Så jag skrev att vi fortsätter diskussionen via mejl, eftersom tjejen som ordnade utlottningen redan skrivit en klagokommentar. Och eftersom hon är så snäll som lottar ut och det ÄR irriterande när någon tjafsar på ett allmänt status, då den blåa ikonen kommer att lysa gult hela tiden, så tänker jag skona henne (och alla andra, för den delen). Men jag ska nog vinna denna diskussion.
Nu klagade jag en massa igen. Klagobloggen borde jag kalla denna blogg egentligen... 
 
Hoppas ni har det bra och inte råkar ut för idioter som denna tjej,
 
// Fairytail

Snabbinlägg - igen

Jaha. Vad har jag gjort idag? Var i skolan, det var bajs. Världens tre värsta ämnen sammanpackade på en enda dag - livskunskap, SO och sciense.
När jag kom hem satt jag framför datan, skrev en halv sida om höstlovet till min finskalektion imorgon, pluggade lite till matteprovet också. Ingen konståkning idag. Men det var egentligen skitskönt. Slapp både is och fys, trots det var ganska tråkigt här hemma så är det bättre än konståkningen ;D

Ha en bra kväll och sov så gott,

// Fairytail

Snabbinlägg ;D

Nu orkar jag inte ens skriva så mycket. Skyfall som vi kollade på igår var bra! Trots att blev jättekissnödig mot slutet så klarade jag mig ;)

Vad har hänt idag?
Ingenting.
Och då menar jag det. Pluggade lite matte pga provet på torsdag, haltade omkring, satt framför TV:n och datan. Läste lite Kalle Anka också. Det var vad som hände.
Nu fasar jag inför skolan imorgon. Halta omkring... Wiie! Och så måste jag stå ut med de tre värsta ämnerna: livskunskap, SO och science. Lab till och med. Trodde att det skulle vara jättekul med att kolla på vätskor som exploderar men det gör vi inte alls. Vi har bara tråkigt och lyssnar på lärarens tjat om att förklara.
Japp, värsta måndagen framför mig. Slipper iaf konståkning.

Nu måste jag sticka, tjao!

// Fairytail

På väg till Kista!

Just nu sitter vi i bilen och är på väg till Kista där vi ska kolla på nya Bond-filmen :) Det kommer bli kul!

Såret gör jäkligt ont när jag rör på mig, så det var kanske bra att jag ändå inte åkte. Det är inte speciellt kul att halta omkring. Men jag måste gå till skolan på måndag, buhu! Längtar tills två veckor gått, så får jag åka till Finland... Och börja konståkning igen :)

Ha det så kul,

// Fairytail

Bilden: Lördagsgodis, väldigt fin bild, I know ;)

Dumma. Sår.

Igår grät jag skitmycket. Först grät jag när jag ramlade och slog i höften jättehårt, fast det var inte så farligt. Sen grät jag när skridskon skar upp huden. Sen grät jag när jag såg såret. Sen grät jag när de på akuten sydde ihop såret. Och sen grät jag, nog mest av allt på hela kvällen, när mamma sa att jag inte fick åka till Finland.
 
Jaha, lovet VERKLIGEN förstört. Jag överlevde BARA med tanken på att åka till Finland, nu får jag inte ens det. Så nu sitter jag kvar i Sverige och ruttnar. Som tur kommer pappa imorgon och så ska vi komma på något kul att göra. Vi ska gå och kolla på Skyfall och så köper pappa en kalle ankas pocket till mig från Finland.
Men ändå.
Dumma sår.
 
// Fairytail

Akuten, hejdå!

Sitter precis i bilen och puttrar hemåt. Vänstra benet är nästan helt bedövat. Men är ändå glad, trots att jag låg och storgrät på sjukhusbritsen nyss.
Allt började när jag saxade bakåt klockan halv sju, i Tibble ishall. Ramlar (av oklar anledning) och högra skenan skär i vänstra benet. Tror att jag klarar mig med en liten skråma, trots det gör svinigt ont. Väl när jag rullar upp byxbenet ser jag (trots strumpbyxorna) att huden har åkt av. Och så, i omklädningsrummet, när jag tar av mig strumpbyxorna, ser jag det vita moset som tränger upp och börjar grina (ja, jag tål inte blod och sånt äckel särskilt mycket). Putsar lite med vatten och sätter på plåster.
Väl hemma ringer mamma hennes vän som är läkare. Hon kommer och säger att såret måste sys. Och så sticker vi till danderyds sjukhus, fast där tar de inte emot mig så vi får åka till karolinskas barnakut ist.
Det gör asont när de håller på och bedövar och sånt men det går bra, efter allt. Jag storgråter och skakar igenom det hela, ja, så himla läskigt var det. Men nu är jag ÄNTLIGEN klar med det! Och imorgon ska jag till Finland, yes! Fast det som SUGER är att jag inte får åka konståkning på TVÅ VECKOR! Seriöst! Precis när jag skulle få mitt program!

Godnatt och hoppas att ni har haft bättre tur,

// Fairytail

Bilderna: två suddiga på barnakuten!

Toorsdaag!

Äntligen torsdag, sista dagen med konståkningslägret och Sverige! Imorgon... Ja, det vet ni redan, jag har sagt det typ tusen gånger.
 
Stack ändå till Täby C igår. Köpte en nyckelhalsband och en rosett (nån hårprydnad) till min ena kompis och ett ekorrhalsband till den andre, fick en ekorrmjukisdjur på köpet som jag ska också ge. Köpte också en hundpenna till mig själv från Accessorize, den var ju så himla söt (a)
 
Have a nice day <3
 
// Fairytail

fairytail.blogg.se

Blogg om mitt liv, en riktig fairy tail - svansen på en älva, alltså släpas jag efter the fairy tale that everyone's dreaming about.

RSS 2.0